Αποφραξεις ΤΣΑΚ-ΜΠΑΜ

Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρεία αποφράξεις τσακ μπαμ ιδρύθηκε το 2002 με έδρα τις Αχαρνές. Αναζητώντας καινοτόμες ιδέες για να αναπτύξουμε την παροχή υπηρεσιών μας δημιουργήσαμε δικά μας αποφρακτικά μηχανήματα τα οποία μας δίνουν τη δυνατότητα να επέμβουμε σε οποιαδήποτε διάμετρο σωληνών χωρίς να επιβαρύνουμε τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις παραδίδοντας τες καθαρές όπως την πρώτη μέρα της χρήσης τους! Έτσι γίναμε γνωστοί στο ευρύ κοινό τόσο στην παροχή υπηρεσιών μας "αποφράξεις τσακ μπαμ" όσο και στις ειδικές κατασκευές "αποφρακτικά μηχανήματα evripus" όπου βλέποντας τα αποτελέσματα των μηχανημάτων μας επέλεξαν να δουλεύουν με αυτά και άλλοι επαγγελματίες.

Με την πάροδο των χρόνων και τη ζήτηση που είχαμε από εσάς  αναπτύξαμε τόσο την παροχή υπηρεσιών μας όσο και την κατασκευή μηχανημάτων για να μπορούμε να σας παρέχουμε άμεσες καθαρές και δραστικές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε τόσο στην οικία όσο και στον επαγγελματικό σας χώρο!

 Έχοντας πάντα στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση επιλέξαμε να βρισκόμαστε δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο με άμεση ανταπόκριση στις κλήσεις και τα μηνύματα σας!

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Απόφραξη - Συντήρηση Αποχετευτικού δικτύου

Απόφραξη - Συντήρηση Αποχετευτικού δικτύου

Απόφραξη υδροβολής σε Κεντρική αποχέτευση - Φρεάτια - Κεντρική αποχέτευση κουζίνας - Αποχετευτικό δίκτυο - Αποχετευτικός αγωγός - Υδρορροές

Απόφραξη Μπάνιου - WC

Απόφραξη Μπάνιου - WC

Μηχανική Απόφραξη σε Σιφόνι - Νιπτήρα - Λεκάνη - Νεροχύτη - Μπάνιο

Απόφραξη - Συντήρηση Ομβρίων

Απόφραξη - Συντήρηση Ομβρίων

Απόφραξη Υδροβολής - Μηχανική Απόφραξη σε Σιφόνι ταράτσας - Σιφόνι μπαλκονιού - Υδρορροές - Σχάρες ομβρίων - Φρεάτιο ομβρίων - Αντλιοστάσιο

Άντληση - Αποστράγγιση υδάτων

Άντληση - Αποστράγγιση υδάτων

Άντληση - Αποστράγγιση σε Φρεάτιο - Αντλιοστάσιο - Υπόγειο - Αποθήκη - Εσωτερικούς χώρους

Διάγνωση - Έλεγχος με κάμερα

Διάγνωση - Έλεγχος με κάμερα

Διάγνωση - Έλεγχος με κάμερα σε Κεντρικό Αποχετευτικό δίκτυο - Φρεάτιο - Υδρορροές - Σωλήνες - Μπάνιο - WC - Κουζίνα

Καθαρισμός Καμινάδας

Καθαρισμός Καμινάδας

Καθαρισμός Καμινάδας σε Τζάκι - Μπάρμπεκιου - Σόμπα - Λεβητοστάσιο