Εταιρεία

how_it_works_11

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας είναι απ’ τις πιο ειδικευμένες εταιρείες στις αποφράξεις και στους καθαρισμούς αποχετεύσεων. Δραστηριοποιείται μια δεκαετία στο χώρο και διαθέτει την εμπειρία και τα υπερσύγχρονα τεχνολογικά μέσα ώστε να δρα με ακρίβεια και ταχύτητα λύνοντας κάθε πρόβλημα απόφραξης που αντιμετωπίζετε.
Τα συνεργεία απόφραξης διαθέτουν υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης που σε συνδυασμό με τον άριστο εξοπλισμό και εξειδικευμένα υλικά εγγυώνται για την αποτελεσματικότητά τους.
Για την εταιρεία μας ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός. Έτσι προσπαθούμε να προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις στο κομμάτι των αποφράξεων με οικονομική τιμολογιακή πολιτική και εγγυημένη εργασία.
Με την πολυετή πείρα μας, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας και ο σύγχρονος εξοπλισμός μας είμαστε πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τα πιο δύσκολα προβλήματα στους τομείς απόφραξης, απολύμανσης, γενικού καθαρισμού αποφράξεων, άντλησης υδάτων, τεχνικό έλεγχο με κάμερα ακρίβειας, ριζόκοψης, κλπ.
Προσφέρουμε 24ωρη υποστήριξη σε όλη την Αττική.

Καθαρισμούς τζακιών και καμινάδων χωρίς χημικά.

Την τελευταία πενταετία η εταιρεία αναβάθμισε τις υπηρεσίες της και εμπλουτίστηκε με το κατάλληλο προσωπικό ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες των πελατών της.
Έτσι έχουμε την δεινότητα να αναλάβουμε Υπεύθυνα : Καθαρισμούς τζακιών και καμινάδων χωρίς χημικά.
Με δικό μας συνεργείο, αναλαμβάνουμε υπεύθυνα τον καθαρισμό του τζακιού σας και της καμινάδας, χωρίς να λερώνουμε το χώρο σας έτσι ώστε να είστε ήσυχοι για την ασφαλή λειτουργία τους.

Τι πρέπει να προσέχουμε :
Χρησιμοποιείτε ξερά ξύλα.
Η φλόγα από τη φωτιά δεν πρέπει να «ανεβαίνει» στην καμινάδα.
Χαρείτε το τζάκι σας με σύνεση, μην το γεμίζετε με ξύλα εάν πραγματικά δεν υπάρχει λόγος.

how_it_works_22
how_it_works_33

Κατασκευές

Με την πολύχρονη εμπειρία μας στις αποφράξεις και γνωρίζοντας τις ανάγκες της δουλειάς με την βοήθεια μηχανικών και μηχανολόγου κατασκευάσαμε αυτόνομα πιεστικά αποφρακτικά μηχανήματα.
Είναι πολύ πιο ελαφριά μικρότερα σε όγκο με Αντλία 50 λίτρων Πίεση 150 bar με δυνατότητα να μπουν σε μικρότερα αυτοκίνητα και πολύ πιο οικονομικά.
Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη όσον αφορά τη δεξαμενή και την πίεση.
Επίσης κατασκευάζουμε Τρίοδες Βάνες 12V μισής Ίντσας και 3ων τετάρτων Ελάτε να τα δείτε και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα.

Είμαστε οι πλέον ειδικοί στις αποφράξεις

Αναλαμβάνουμε μηνιαίες, συντηρήσεις αποχέτευσης και προληπτικούς ελέγχους. Έχουμε δημιουργήσει έναν στόλο αυτοκίνητων πανέτοιμο να αντιμετωπίσει οπουδήποτε πρόβλημα σας προκύψει άμεσα με αποτελεσματικότητα και οικονομία. .

4

Εταιρεία – Αποφράξεις Τσακ Μπαμ Υδραυλικές εργασίες Αχαρνές

Καλέστε μας Τώρα
Αρέσει σε %d bloggers: