καθαρισμος καμιναδας Τζακιων

Γράφτηκε από τον/την Super User on . Posted in Uncategorised

 

Ο Καθαρισμός Καμινάδας τζακιού είναι μια πολύ σημαντική εργασία για την καλή λειτουργία του. Ο καθαρισμός καμινάδας, όχι μόνο μας προφυλάσσει από τη δυσάρεστη και επικίνδυνη ανάφλεξη των υπολειμμάτων της καύσης στο εσωτερικό της καμινάδας του τζακιού, αλλά είναι απαραίτητος για την αποδοτικότερη λειτουργία της Καμινάδας Τζακιού.

Όταν μιλάμε για καθαρισμό καμινάδας εννοούμε τη απομάκρυνση των κατάλοιπων της καύσης που έχουν επικαθήσει στα τοιχώματά της, επαναφέροντάς την στην αρχική της κατάσταση χωρίς να λερώσουμε καθόλου το χώρο σας.

Επίσης καθαρίζουμε το τζάκι τα πυρότουβλα με οικολογικά σκευάσματα χαρίζοντας σας μια καθαρή εστία χωρίς μαυρίλες και κατάλοιπα της καύσης.

Ο μηχανικός καθαρισμός της καμινάδας του τζακιού μας είναι κάτι που πρέπει κανονικά να γίνεται κάθε χρόνο, εφόσον η κατανάλωση των ξύλων είναι μεγαλύτερη από έναν τόνο (2 κυβικά μέτρα) ετησίως. Εάν η κατανάλωση είναι μικρότερη από έναν τόνο (2 κυβικά μέτρα), ο καθαρισμός μπορεί να γίνεται κάθε δεύτερο χρόνο.

Τα συνεργεία μας είναι άρτια εκπαιδευμένα με ειδικά σεμινάρια ώστε να κάνουν την καλύτερη και αποδοτικότερη εργασία στον καθαρισμό της καμινάδας με τα πλέον σύγχρονα τελευταίου τύπου εργαλεία, καθαρά γρήγορα και οικονομικά, παραδίδοντας σας ένα καθαρό τζάκι και μια καθαρή καμινάδα χωρίς κατάλοιπα κάπνες και βλαβερά σωματίδια που εισέρχονται στο χώρο σας από τη διέλευση αέρα μέσα από την καμινάδα.