Αναλαμβάνουμε μηνιαίες, συντηρήσεις αποχέτευσης και προληπτικούς ελέγχους. Έχουμε δημιουργήσει έναν στόλο αυτοκίνητων πανέτοιμο να αντιμετωπίσει οπουδήποτε πρόβλημα σας προκύψει άμεσα με αποτελεσματικότητα και οικονομία.
Ειμαστε οι πλεον ειδικοι στις αποφραξεις.

Εταιρεία

Την τελευταία πενταετία η εταιρεία αναβάθμισε τις υπηρεσίες της και εμπλουτίστηκε με το κατάλληλο προσωπικό ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις ανάγκες των πελατών της.

Έτσι έχουμε την δεινότητα να αναλάβουμε Υπεύθυνα : Τοποθετήσεις, επισκευές και ειδικές κατασκευές σε Τζάκια ενεργειακά, μαντεμένια, πετρόχτιστα καμινάδες και Καθαρισμούς τζακιών και καμινάδων χωρίς χημικά.

Με δικό μας συνεργείο, αναλαμβάνουμε υπεύθυνα τον καθαρισμό του τζακιού σας και της καμινάδας, χωρίς να λερώνουμε το χώρο σας έτσι ώστε να είστε ήσυχοι για την ασφαλή λειτουργία τους.

περισσοτερα

Με την πολύχρονη εμπειρία μας στις αποφράξεις και γνωρίζοντας τις ανάγκες της δουλειάς με την βοήθεια μηχανικών και μηχανολόγου κατασκευάσαμε αυτόνομα πιεστικά αποφρακτικά μηχανήματα.

Είναι πολύ πιο ελαφριά μικρότερα σε όγκο με Αντλία 50 λίτρων Πίεση 150 bar με δυνατότητα να μπουν σε μικρότερα αυτοκίνητα και πολύ πιο οικονομικά.

Φυσικά υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη όσον αφορά τη δεξαμενή και την πίεση.

Ελάτε να τα δείτε και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα.

περισσοτερα

Αποφραξεις
Φρεατιων

Η εταιρεία μας είναι απ’ τις πιο εξειδικευμένες εταιρείες στις αποφράξεις και στους καθαρισμούς αποχετεύσεων.

Ελεγχος με
καμερα ακριβειας

για αγωγούς με καθίζηση
για αγωγούς με ρίζες
για αγωγούς με σπάσιμο
για να ξέρεται τι ακριβώς πρόβλημα υπάρχει στον αγωγό σας και σε ποιο σημείο ακριβώς.

Αντλησεις
Υδατων

Αντλήσεις υδάτων από:
Δεξαμενές
Υπόγειους χώρους
Φρεάτια ασανσέρ

Φωταγωγούς

Γκαραζ.

Επισκευες
Αποχετευσεων

Με αυτόν τον τρόπο γλυτώνουμε από τις μυρωδιές και τα βουλώματα του μηχανοσίφωνα καθώς και την είσοδο ποντικών, κατσαριδών κλπ. από την κεντρική αποχέτευση της ΕΥΔΑΠ.